Ditëlindje Urimet lumtur

Më të mirë dhe dëshirat e fundit ditëlindjen


Ditëlindjen dëshirat e lumtur janë shton mbush me gëzim në ditëlindjen e të dashurit tuaj më të ngushtë . Pra, ti ditëlindjet e tij / saj më të veçantë duke uruar përmes dëshirat tona ditëlindjen ALBANIAN


 Më të mirë dhe dëshirat e fundit ditëlindjen .

 • Për ditëlindjen tuaj, ju uroj lumturi të bollshme dhe dashuri. Mund të të gjitha ëndrrat tuaja të bëhen realitet. Por edhe më shumë se kaq, ajo mund t’ju sjellë ngarkesa e dashurisë dhe miqësisë së vërtetë. Kanë një ditëlindjen mahnitshme!

 •  Shpresoj se ditëlindja juaj është aq i lumtur sa një shimpanze pa pantallona! Gëzuar ditëlindjen. Ju bërtas në kohë dhe që ju të humbni mendjen tuaj. Ju merrni egra dhe ju hedhin një përshtatje shumë. Por e gjithë kjo është e justifikuar sepse sot është i përkushtuar posaçërisht për ju! Gëzuar ditëlindjen.

 •  Ju përdoret për të kanë gishtat e vërtetë, të vërtetë të vogël. Por ju keni pasur gjithmonë një zemër gjigande. Faleminderit për hapjen atë për mua. Gëzuar ditëlindjen.

 • I Ju uroj 1 gjë, që të ju jap mundësinë për të parë veten si unë shoh ty, vetëm atëherë ju do të kuptojë se sa të veçantë jeni të vërtetë janë. Gëzuar ditëlindjen!

 • The Recetë e përsosur për vitin tuaj përpara duhet të jetë 20 për qind dashuria e përzier me 30 për qind fat. Shto në krye guxim 20 për qind dhe zbukuroni atë me 30 për qind shëndetin. Thuaj Gëzuar për jetë dhe të ketë një ditëlindje të lumtur!

 • It Është ditëlindjen tuaj sot! Ti e di se çfarë do të thotë? Është koha për të veshin kapele, goditje qirinj dhe prerë tortë. Por mos harroni të mendojnë për të gjitha dëshirat që ju doni të bëni! Shijoje diten!

 • Because, Sot është një ditë e veçantë thjesht duke dërguar një dëshirë ditëlindjen, nuk do të bëjë. Kështu që unë jam duke ju dërguar një ditë kur të gjitha ëndrrat tuaja të vijnë e vërtetë dhe, një vit që do të thotë më shumë për ju!

 • I Vetëm të kërkuar për të thënë happy birthday, dhe shpresoj se ju keni partinë më të mirë ndonjëherë.

 • It Ishte ditë e madhe kur keni lindur, por kjo është një ditë e madhe për të qenë i gjallë. Kështu jetojnë. Gëzuar ditëlindjen.

 •  Nuk është faji im për harruar ditëlindjen tuaj, kjo është vetëm kujtesa ime që dobëson vit pas viti. Unë mendoj se ju e dini se çfarë jam duke folur rreth.


  kjo është ajo tani ju mund të jepni më të mirë dëshirë ditëlindjen dhe brohoritje ndjenjat e tua dhe lumturinë me miqtë tuaj , anëtar i familjes , dashurisë dhe të tjerët duke zgjedhur nga dëshirat e dhëna dhe mesazhe . këto dëshira janë më të mirë për të provuar ndjenjat tuaja me fjalë rreth one.Keep tuaj më të ngushtë në kontakt me ne on HAPPY BIRTHDAY URON  për përditësime më shumë


Leave a Comment